Alanya'da, bir Bandırma elçisi

Alanya

Öğretmen Seviye Merih, etkinliklerini sürdürüyor






Bandırma`da, beş yıl Ticaret Odası İlköğretim Okulu'nda İngilizce öğretmeni olarak görev yapan, ayrıca iki öykü kitabının da sahibi bulunan Seviye Merih, geçen yıl atandığı Alanya'daki okulunda da, öğrencilerini sanatsal ve kültürel etkinliklerle buluşturmayı sürdürüyor.

 

Alanya'da, son olarak Okurcalar Berat-Hayriye Cömertoğlu Çok Programlı Lisesi'nde, Bir Konuğumuz Var” projesi kapsamında yazar Canan Tan'ı konuk eden Seviye Merih, şunları söyledi:

Gençlere ışık olmak ve kitaplarıyla tanıdıkları değerli kalemleri onlarla buluşturmak amacına yönelik uyguladığımız projeye okul müdürümüz Ruhi Sarıkaya, müdür yardımcımız Mehmet Âkif Yüzer ve matematik öğretmenimiz Ümran Kirpi de büyük destek veriyor. 13. konuğumuz olarak okulumuza gelen Canan Tan, sınıflarımıza girerek, öğrencilerimizle söyleşilerde bulundu. Ardından, Okurcalar Belediye Başkanı Yusuf Öztürk'ün de katıldığı bir yemekteydi. Daha sonra ise Delphin DeLuxe Oteli'nin konferans salonunda, 450 kişilik bir öğrenci grubuyla söyleşide bulunup, kitaplarını imzaladı.”

Daha önce Hidayet Karakuş, Muzaffer İzgü, Salih Mercanoğlu, Mustafa Asoğlu, Cihan Demirci, Zafer Doruk, Taner Cindoruk, Nalân Yılmaz, Handan Gökçek, Gönül Çatalcalı, Barış Çelimli ve Serkan Türk'ü okullarında konuk ettiklerine dikkati çeken Öğretmen-Yazar Seviye Merih, 4 Mayıs'ta da Ataol Behramoğlu ve Haluk Çetin, bizlerle birlikte olacak. Bu sanatçılar, sınıflarımızda söyleşiler gerçekleştirdikten sonra ayrı bir mekânda şiirli müzik dinletisi gerçekleştirecekler. Bu arada Ataol Behramoğlu, kitaplarını da imzalayacak” dedi.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli